fbpx

Për ne

This post is also available in: English German French Italian

R&M company sh.p.k. është nërmarrje e themeluar në Zvicër, në vitin 2020, e cila ofron produkte dhe shërbime cilësore me çmime të volitshme për mbarë tregut botëror.

Qëllimi i ynë është që të promovojmë dhe ndërlidhim ndërmarrje, klientë dhe produkte nga tregjet e mbarë botës mes vehte.

Jemi të angazhuar për të shërbyer dhe ofruar produkt e shërbime me cilësi. Në bashkëpunim me partnerët tanë do të përmbushim nevojat tuaja duke ju siguruar profesionalizëm dhe cilësi.

R&M company ka selinë qendrore në Fribourg (të Zvicrrës) dhe ofron një gamë të gjerë të produkteve dhe shërbimeve me shumicë dhe pakicë.

Krahas distribuimit të disa brendeve në tregun Evropian, R&M company ofron produkte të cilësisë së lartë për kompanitë ndërtimore.

X